Naar inhoud

Nieuws

Ticketverkoop cc Nova seizoen 17-18

Campagnefoto 17-18

Het cultuurseizoen ‘17-‘18 van cc Nova is bekend! Vanaf september kan je opnieuw genieten van heel wat podiumfraais.

Het nieuwe brengt een brede mix van genres en artiesten, met af en toe een eigenzinnige toets of een voorstelling die buiten de traditionele lijntjes kleurt. Een willekeurige greep uit het ruime aanbod:

  • theater: Joke Devynck in een solovoorstelling, Ruth Beeckmans, Matteo Simoni en Bruno Vandenbroecke met zijn drietjes, muziektheater met DE KOLONIE MT en Peter De Graef, een Elsschotbewerking van Het nieuwstedelijk & Jurgen Delnaet, Toneelgroep Maastricht met Wim Opbrouck en Angela Schijf.
  • muziek: Kleinkunsteiland met Lucas Van den Eynde, Tine Embrechts & Clara Cleymans, tributes en odes aan Prince, Aranis, Aretha Franklin, Dalida en Marva, Patrick Riguelle in het Frans ...
  • humor: William Boeva, Die Verdammte Spielerei, Henk Rijckaert, Han solo,
  • klassiek: Liebrecht Vanbeckevoort, Frascati Symphonic, Vlaams Muziek Theater ...
  • familie: Theater FroeFroe, kopergietery, hetpaleis, 4Hoog
  • film: Moonlight, La La Land, Sprakeloos ...
  • bijzondere locatieprojecten van Compagnie Cecilia en Circus Ronaldo ...

De ticketverkoop start op donderdag 8 juni om 18.30 uur voor wie tickets én een vriendenpas wil aankopen en voor -26-jarigen. Zonder vriendenpas kan je reserveren vanaf 15 juni. Net als vorig jaar start de verkoop eerst online. Wie niet goed weg weet met het online reserveren, is van 18.30 tot 20.30 uur opnieuw welkom in de bibliotheek.

Meer info over het gloednieuw programma en over de ticketverkoop vind je op de website van cultuurcentrum Nova. Surf naar www.ccnovawetteren.be. Wie graag een brochure wil, stuurt een mail naar cc.nova@wetteren.be.

 

Datum van het bericht: 11-06-2017