Naar inhoud

Nieuws

Wetteren Zomert!

Wetteren Zomert!

Wetteren zomert! biedt vier maanden lang een zomers programma vol theater, kermis, dorps- en buurtfeesten, muziek, fiets- en wandeltochten, rommelmarkten, expo en museumbezoek en nog veel meer. En dit alles in Wetteren. Het omvat zowel het aanbod vanuit de gemeentediensten als het aanbod van de Wetterse verenigingen. Traditie en experiment wisselen elkaar af en zorgen voor een zomer vol beleving, amusement en plezier.

Wetteren zomert! geeft het startschot op 17 juni 2017 met Ola!Peloezza in de Warande. We sluiten de zomer af  op 17 september 2017 met het bloementapijt op de Markt in het thema van de Rechtvaardige Rechters. Laat je tijdens de zomersluiter ook verrassen door de vrolijke valsspeler en schaf jezelf zeker een enige, echte UiTpas aan.

Wetteren zomert! betekent vier maanden lang feest in de hele gemeente. Een gevarieerd en keitof programma met voor elk wat wils. Wetteren zomert! is verspreid over verschillende locaties in de gemeente zodat je als inwoner of bezoeker de gemeente en haar buurten opnieuw kan ontdekken.

Het zomerprogramma wordt bekend gemaakt via de zomerbrochure, affiches, flyers en de Facebookpagina van Wetteren Zomert. In deze nieuwsbrief lees je wat er te beleven is in juni, juni en augustus. Het aanbod voor september volgt in een latere editie.

Veel zomerplezier!

Voor updates volg ons op Facebook via de pagina van 'Wetteren Zomert'.

Wil je volgend jaar met je vereniging ook graag een plaatsje in het programma-overzicht? Geef ons dan zeker een seintje via cultuur@wetteren.be.

Download: Brochure

Datum van het bericht: 03-08-2017