Naar inhoud

Nieuws

Eeuwige Roem voor hét Evenement van Wetteren!

erfgoeddag

Wetteren verkiest op Erfgoeddag 2018 hét evenement met de mooiste, grootste, beste uitstraling van de afgelopen decennia. Ben je organisator of heb je genoten van een evenement dat plaatsvindt of plaatsgevonden heeft in Wetteren? Een evenement dat eenmalig of meermaals is georganiseerd en een vast begrip is geworden voor de Wetteraars? Een evenement voor een groot publiek en met een mooie uitstraling? Kortom, een evenement dat in jouw en ieders geheugen gegrift staat!

Stel dit evenement voor als kandidaat voor de verkiezing van hét Evenement van Wetteren! Je kan het inschrijvingsformulier hier downloaden en mailen naar inge.vandamme@wetteren.be. Of binnen brengen op de dienst Toerisme en Cultuur, Infopunt, Markt 23. Inschrijven kan tot en met 31 januari 2018.

Begin februari herleidt een jury de kandidaat-evenementen tot 10 genomineerden waaruit hét evenement van Wetteren door jou wordt verkozen en beloond met Eeuwige Roem.

De verkiezingsstrijd tussen de 10 genomineerden loopt van 15 februari tot en met 22 april.

Op Erfgoeddag, op zondag 22 april 2018, kan je de hele dag komen stemmen op het voor jou mooiste evenement! Dit in echte stemhokjes mét rood potlood. De kieshokjes staan opgesteld in het (nieuw) Gemeentehuis. De deelnemende organisatoren van de evenementen doen nog een ultieme poging om je stem te winnen via een tentoonstelling, die plaatsvindt  van 10 uur tot 16 uur in het (nieuw) Gemeentehuis.

Om 16.30 uur zijn de stemmen geteld en wordt hét evenement van Wetteren bekend gemaakt en beloond met Eeuwige Roem!

Datum van het bericht: 16-01-2018